Mogelijkheden

Koffiekar Amsterdam staat voor u klaar op iedere locatie en ieder evenement. Wij richten ons op kwaliteit, kwaliteit van de koffie, de service, de piaggio en de uitstraling. Mocht een piaggio niet helemaal passen in de ruimte, dan hebben we ook een uitgebreide keuze uit mobiele bars. Indien gewenst kunnen we uiteraard ook zorgen voor de verdere aankleding op locatie en ondersteunen bij de inhuur van meubilair. Samen met u creëren we een onvergetelijke beleving.

Onze professionele barista serveert vanuit de prachtige piaggio de lekkerste specialty koffie en thee. Een krachtige espresso, romige (chai)latte, verfrissende ice cappuccino of heerlijk verse muntthee, onze uitgebreide koffie- en theekaart maakt het allemaal mogelijk. Vind hier ons standaard menu mét de seizoensspecials. Informeer bij ons naar de kosten.

Wij kunnen ook zorg dragen voor de aanvullende catering. Denk hierbij aan een ontbijt bij de koffie, zoals vers gebakken croissants, bananen muffins en havermoutkoeken. Heet uw gasten welkom met een heerlijke koffie en frisse yoghurt met muesli. Tevens verzorgen wij lunches. Denk aan een dubbele espresso gecombineerd met een uitgebreid broodjesbuffet waarbij we uiteraard rekening houden met alle allergenen en mogelijke dieetwensen. Naast de koffie en thee kunnen wij ook andere drankjes verzorgen. Wij nemen graag onze verse sapjes, frisdranken, en onbeperkt fruitwater en limonade mee. Uw gasten komen niks tekort!

Laat ons weten wat uw wensen zijn. Wij kijken er naar uit om u en uw gasten binnenkort op locatie te verrassen.


Lekkere koffie op locatie mét goede service? Koffiekar Amsterdam staat voor u klaar! Wilt U liever telefonisch contact? Bel gerust, we staan U graag te woord! Bel +316 - 28 57 17 03